Vilkår

Rejsebamsen.dk er ikke et rejseselskab eller rejsebureau og du kan ikke købe noget direkte af Rejsebamsen.dk. 

Rejsebamsen.dk drives kommercielt og Rejsebamsen.dk modtager vederlag fra tredje part.

Alle tilbud samt deals bliver fundet ved manuelle søgninger. Information får vi direkte fra udbyderne af tilbudene, via internetsøgninger eller nyhedsbreve. Der kan fra Rejsebamsen.dk’s side således ikke gives nogen garanti for gyldigheden af disse tilbud eller eventuelle fejl. Fælles for tilbuddene er disse kun gældende i begrænsede perioder eller i et bestemt antal. 

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Rejsebamsen.dk kan ikke garantere for sidens indholds nøjagtighed, fuldstændighed eller aktualitet. Vi tager ikke ansvar for fejl og- eller ukorrekte informationer, som bliver oplyst på denne hjemmeside. 

Hvis oplysningerne på Rejsebamsen.dk og relevant information på samarbejdspartnernes (f.eks. rejsebureauer) hjemmesider ikke stemmer overens, bør du tage direkte kontakt hos samarbejdspartnerne. 

Ansvaret for indholdet af eksterne links (til hjemmesider tilhørende tredje part) ligger udelukkende hos de virksomheder, som står bag de linkede sider. Ingen lovovertrædelser har været os bekendt på det tidspunkt, hvor links bliver lagt op. Skulle der være overtrædelser vil links, billeder og sider øjeblikkeligt fjernet. 

Samarbejdspartnere

Rejsebamsen.dk’s samarbejdspartnere vises på hjemmesiden. De er uafhængige tredjeparter og Rejsebamsen.dk agerer ikke som principal, agent eller mægler for nogle annoncører. 

Du accepterer, at du ikke kan holde Rejsebamsen.dk ansvarlig for noget tab eller nogen skade som følge af et mellemværende med vores samarbejdspartnere eller som følge af det indhold, som angives af disse forhandlere på hjemmesiden.

Bemærk venligst, at nogle af linkene på hjemmesiden kan være betalte links, og uden yderligere omkostninger for dig. Nogle links optjener Rejsebamsen.dk en kommission, hvis du foretager et køb eller besøger deres hjemmeside.

Copyright

Rejsebamsen.dk og dens indhold er underlagt den danske ophavsretslov. Dvs. alt indholdet på vores hjemmeside er underlagt copyright-beskyttelsen og kræver forudgående samtykke fra ejeren af rettighederne.

Erstatningskrav rettet mod rejsebamsen.dk, som refererer til skade af materiel og immateriel karakter, forårsaget af brug af den præsenterede information eller brug af ukorrekt eller ufuldstændig information, ekskluderes. Alle tilbud er ikke-bindende og uden forpligtelse. 

Rejsebamsen.dk forbeholder sig retten til at ændre dele af siderne eller hele tilbudet uden særlige bekendtgørelser herom samt slette eller ophæve offentliggørelser midlertidigt eller permanent.


Copyright

Ved besvarelse af mails kan vi opkræve kr. 10.000,-