Samarbejde med RejseBamsen.dk

Rejsebloggen RejseBamsen.dk har indhold rettet mod alle rejsende, om du er backpacker, familie, en digital nomade så er der indhold. 

Så hvis dit brand henvender sig til rejsende så vil et samarbejde helt sikkert kunne give mening. 

Vigtigst for mig et at lave autentisk kvalitetsindhold som læserne / seerne finder brugbart. 

Jeg elsker at rejse og opleve verdenen, og vil gerne have at dem som besøger RejseBamsen.dk får samme oplevelse. 

Vil du med på rejsen?

Er du interesseret i et partnerskab?

Anmeldelser

Driver eller ejer du en restaurant, cafe et hotel, en oplevelse eller har du noget rejseudstyr, der kan bruges på landevejen? Jeg tilbyder at give ærlige anmeldelser af services samt rejserelaterede produkter.

Presseture

Med anderledes video og billeder, samt en detaljeret beskrivelse kan I vise læserne/seerne hvad der gør jeres destination helt speciel.

Film

Autentiske videoer fanger seerne bedre. Ved at tage dem på en videorejse giver du dem noget helt andet. Her kan du blive inkluderet i destinations og oplevelsesvideoer, eller en video der kun bruges af jer.

SoMe

Er du interesseret i at sponsorere opslag på Instagram/TikTok/Facebook, som når ud til tusindvis af rejseinteresserede følgere i Danmark?

Artikler

På RejseBamsen finder du alt fra blogindlæg, tips og tricks til guides fra destinationer. Skal jeg skrive noget indhold for jer?

Destinationspromovering

Vil du gerne have promoveret din destination til danskere så er RejseBamsen måske jeres løsning. Jeg kan fremvise jeres rejsemål igennem autentisk film/tekst/billeder på enten mine eller jeres kanaler.

Kan du ikke finde den løsninger du søger i overstående? Så bare rolig…. Mine samarbejdsmuligheder er uendelige, dette var blot de mest spurgte. 

Så tag endelig fat I mig hvis du vil høre mere

Kontakt mig

Hvis du er interesseret i et samarbejde med RejseBamsen.dk så send endelig en mail til hej@rejsebamsen.dk 

Skriv meget gerne et par linjer om dine tanker og budget så vi kan tage en åben dialog herfra.