Oplevelser

Rejsebamsen har samlet en oversigt over oplevelser i Danmark:

Loading...

Ballonflyvning

Banecykling hos Ballerup Superarena

Barista kursus hos The Coffee Collective

Brovandring Lillebælt

FEATURED

Copenhagen Train Tours​

Featured
FEATURED

De Kongelige Repræsentationslokaler​

Featured

DIN GUIDE TIL OPLEVELSER OG AKTIVITETER I DANMARK

Rejsebamsen har lavet en gratis guide til at finde aktiviteter og oplevelser i Danmark.  

Så du kan finde inspiration i hele Danmark.

Guiden er lavet for at gøre det nemt for besøgende at finde den aktivitet eller oplevelser som passer ind i ens humør og/eller budget.  

Om du skal holde familiefødselsdag, polterabend,  teambuilding, firmaarrangement, børnefødselsdag, sjov med vennerne, eller en date så har vi samlet en masse ting I kan lave sammen. 

Jeg håber du finder en oplevelse der vil skabe gode minder

BILLIG OG/ELLER GRATIS OPLEVELSER 

Det kan være ens budget ikke er helt så stort, men bare rolig, på Rejsebamsen.dk har jeg prøver at liste ting op som ikke behøver at koste noget. så du kan få gratis oplevelser. Det variere fra by til by og kan være alt fra oplevelser i naturen, til et underholdningsshow. – Eller hvad med at synge karaoke med vennerne eller se stand up? 

Hvis der er lidt mere luft i budgettet så har jeg også fundet oplevelser hvor priserne ligger i den lave ende.

Der er helt sikkert noget som vil passe til dig.

OPLEVELSER I DANMARK

Danmark har mange ting at byde på blandt andet har vi massere af oplevelser og attraktioner. 

Det kan være alt fra bowling, klatreparker til en tur på et museum, og der kommer dagligt flere og flere oplevelser til. Det er efterhånden kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan opleve rundt omkring. 

De fleste storbyer har en række af interessante og spændende aktiviteter. Her kan du både være kulturel, men selvfølgelig også spændende oplevelser.  Og det er i hele landet, om du er til oplevelser på Sjælland, Oplevelser på Fyn, Oplevelser I Jylland, så kan du helt sikkert finde noget. 

De fleste har efterhånden nok været en tur i tivoli, så hvorfor ikke prøve nogle nye og anderledes aktiviteter. Det kan fx. også være smagsoplevelser. 

På Rejsebamsen.dk kan du via filter søge efter dit område så du kan finde oplevelser der passer dig.

 

ROMANTISKE OPLEVELSER

Skal du på en blind date, eller har dig og kæresten blot lyst til at komme ud af huset for at lave noget anderledes og romantisk? Jeg har prøvet at sammensætte nogle forskellige romantiske oplevelser, hvor det handler om jer 2, det kan både være steder hvor der er tid til ro, fordybelse og samtale. Men det kan også være steder hvor man har brug for at komme lidt ud af sin komfortzone. 

Det kan være alt fra at ro i kano, standup, kursus i chokolade, luftballon, eller et besøg på et museum med romantisk indslag.