Oplevelser, Events og Aktiviteter i København

Loading...
Her på RejseBamsen har jeg prøvet at gøre mig umage for at samle de bedste aktiviteter og oplevelser I København til jer så du nemt og hurtigt kan finde noget som passer til jer. 
København byder på utrolig mange spænende, lærerige og sjove oplevelser og aktiviteter, både i city, men også i områderne og byerne omkring København.
Du kan enten via kortet, eller filteret søge så du hurtigt kan finde et overblik over de aktiviteter som du søger efter.
God fornøjelse 🙂 

Banecykling hos Ballerup Superarena

Barista kursus hos The Coffee Collective

FEATURED

Copenhagen Train Tours​

Featured
FEATURED

De Kongelige Repræsentationslokaler​

Featured
FEATURED

Escape Copenhagen

Featured

Flødebollekursus hos Madskolen Karoline Trier

 I København finder du mange forskellige oplevelsesmuligheder, gratis seværdigheder i København og omegn. Her finder du oplevelser for voksne, oplevelser for familier, oplevelser for børn… Så ja hvis du mangler ting at lave i København, så kan RejseBamsen hjælpe dig på rette vej. 

I oversigten finder du aktiviteter for voksne og børn på alt fra Frederiksberg til Amager. Om du bor i København, eller er her på besøg så er der helt sikkert nogle oplevelser som du ikke har prøvet før. 

HVAD KAN MAN LAVE I KØBENHAVN?

Ja det er et super godt spørgsmål, og der findes virkelig mange ting man kan lave. Der er alt fra gokart, byvandring, bådture, madlavning og jeg kunne blive ved. 

Det gode med København er at byen indbyder til en masse oplevelser indendørs, men også oplevelser udendørs hvor du kan få en masse frisk luft. 

Så hvis du gerne vil ud og bevæge kroppen lidt mens du oplever ting så er der oplevelser for både de store og små. Alt fra gratis legepladser til aktion oplevelser. 

Hvis man ønsker noget eksklusive oplevelser så er der også muligheder, om man ønsker at springe i faldskærm, køre en ferrari eller andre ting i den dur. 

Med den her oversigt håber jeg at du finder præcis den oplevelse i København eller omegn der passer lige ind til jeres ønsker. Om det er for voksne eller børn. Som du nok kan se har vi brugt en del tid på at finde sjove oplevelser og aktiviteter i København. Men der kommer hele tiden nye til, så har du en oplevelse som du ikke kan finde herinde, så del den endeligt med os så vi kan få det online på vores site. 

SJOVE TING AT LAVE I KØBENHAVN

Jeg har altid været betaget af at opleve nye ting, så vil nærmest kalde mig en oplevelsespecialist. Og har lavet denne guide på RejseBamsen.dk for at du nemt kan finde oplevelser. 

Hvem elsker ikke at tage i en forlystelsespark? Det er ligemeget om du er barn, ung, voksen eller i den ældre alder så er forlystelsesparker altid noget som kan samle familien og skabe sjove stunder. Og I København findes der jo Tivoli, og lidt uden for København ligger Bakken. 

Bakken er beliggende i Klampenborg lidt nord for København (som ligger lige op af dyrehavsbakken som man også kan tage ud og have en sjov dag) Vidste du fx. at  Bakken er verdens ældste forlystelsespark?

Det som gør Bakken lidt mere unik er at den er ejet af en masse selvstændige, kaldet teltholdere, så når du tager ud på bakken så er det ofte familien der ejer forlystelsen/restauranten som står og betjener. Der findes et hav af både nye og gamle forlystelser, så man må sige der er noget til alle aldre, forlystelserne egner sig nok mest til de voksne børn, men der er også for de mindre. 

Derudover findes der et hav af restauranter, dog er det mest buffet mad, gril mad der er derude, men det passer også godt ind i ånden, så man ikke bruger tid på at vente på maden. Og skulle de voksne have lyst til lidt underholdning så ligger både Bakkens hvile, men også Cirkusrevyen herude. 

Tivoli er en oplevelse man ikke kan være foruden hvis man besøger København. Her er et hav en lækre restauranter, flotter blomster, dekorationer og selvfølgelig en masse forlystelser. Og hvis du er heldig kan du også se Tivoli garden. 

En sjov og populær oplevelse der kommer flere og flere af er de såkaldte Escape rooms. Et Escaperoom er lukket lokale som du og din gruppe i fællesskab skal undslippe fra. For det meste skal man løse en masse skjulte gåder, og finde gemte nøgler for at man kan komme ud. Normalt har man 1 time til at fuldføre ens mission. 

Hvis man er til fart og spænding så kan en gokart oplevelse også være noget for jer. Her findes der flere forskellige baner i København, fx. er Danmarks eneste elektriske gokart bane i Herlev, ellers kan man finde Racehall Cph i Taastrup, der er verdens største indendørs gokarthal.