Hej og velkommen 🙂

Jeg hedder Danni, og elsker at rejse og opleve verdenen, det er næsten blevet en passion for mig at finde skjulte restauranter, sjove hoteller og møde nye kulturer, og det er der kommet denne hjemmeside ud af.

Jeg har tidligere arbejdet som rejseguide i udlandet og via arbejde igennem tiden også fået muligheden for at rejse rundt. I 2019 havde jeg 209 hotelovernatninger – crazy ikke?

Har du nogensinde sagt en af nedenstående sætninger?:

  • “Hvordan finder jeg pengene til at rejse? Det virker for dyrt for mig.”
  • “Hvor finder jeg de bedste rejsetilbud?”
  • “Hvordan sparer jeg penge på fly, overnatning og andre store udgifter?”
  • “Hvordan planlægger jeg min rejse?”
  • “Hvordan forbliver jeg sikker når jeg rejser”
  • “Hvordan oplever jeg mest mens jeg er afsted?”
  • “Jeg vil gerne rejse mere, men ved ikke hvordan jeg tager første skridt”

Du er ikke alene. Jeg har altid hjulpet mine venner og familie med spørgsmål, og da jeg ofte svarede på de samme spørgsmål, tænkte jeg at det gav mening at dele mine tips og tricks med andre med ting jeg har oplevet på egen krop. 

Ved at bruge denne hjemmeside kan du bruge mindre tid på at søge på internettet og blive overvældet af information og mere tid på at gøre den ene ting, du gerne vil…….rejse

Da jeg voksede op som barn, var vi ikke ofte ude og rejse en masse. Det var bare ikke rigtig noget min familie gjorde. I 2010 tog jeg min første backpacker rejse til Asien, og oplevelsen ændrede mit syn på at rejse. Det åbnede mig for alle de muligheder, verden havde at byde på. Der oplevede jeg en anden kultur, dyreliv, jeg kun havde læst om i bøger, og nye fødevarer; faret vild i en jungle; og vigtigst af alt møde mennesker fra hele verden som var så søde.

Jeg var kaptajn på mit eget skib, og hver dag var ny og anderledes.

Fra det øjeblik var jeg hooked på rejser som ikke var et all inclusive hotel til Spanien. 

Siden da har jeg rejst rundt i hele verden, rejst hundredtusindvis af kilometer, sovet på alt fra sofaer, hostels og 5 stjernet luksushoteller. Prøvet mærkelig mad, fået venner for livet, men vigtigst af alt, gjorde det til min mission nu at hjælpe rejsende som DIG SELV til at realisere DINE rejsedrømme så du ikke laver samme fejl som jeg har lavet. 

Og hvorfor navnet Rejsebamsen… ja det er egentlig ikke en lang historie, men da jeg skulle ud på eventyr spurgte min nevø mig om jeg ikke ville tage hans bamse med ud og rejse, så der opstod navnet fra 😀  

Og nej jeg er ikke et rejsebureau 🙂 Så kan ikke hjælpe med skræddersyet rejseønsker.