Flybilletter til Salzburg

Fly og rejser til Salzburg (SZG) ✔

Find flybilletter og rejser til Salzburg

 
Det tager ca. 1,5 time at flyve til Salzburg fra København. Byen er derfor det oplagte rejsemål for en weekend eller en kortere ferie, lufthavnen er dog mest brugt når vi skal på skiferie.
 
Det kan være svært om sommeren at finde direkte billetter til Salzburg, da lufthavnen mest bliver brugt om vinteren. Hvis det er skal man forbi Frankfurt eller Wien lufthavn.

Salzburg – kort fortalt

Salzburg er mest kendt blandt danskere for sin lufthavn, som forbinder Danmark med mange af ski destinationerne i Østrig. Der bor kun ca. 150.000 i Salzburg. 

Priserne på billetter er meget forskelligt om man er i vintermånederne eller om sommeren. Men ligger mellem 600 – 2.000

Seværdigheder i Salzburg

Salzburg er ikke den mest kendte by, dog er det en utrolig smuk by, og man kan vandre rundt i den gamle bydel hvor der ligger mange utrolig sjove og små butikker hvor man føler man er rejst flere hundrede år tilbage. Dog ligger der også dyre butikker som fx. Louis Vuitton. 

Den mest kendte seværdighed er Richterhöhe am Mönchsberg, slottet som ligger oppe på toppen og kigger ud over hele Salzburg. For at komme op kan man gå op af bakken eller tage bjergtoget som koster 13€ pr. person.

Gennemsnitlige priser i Salzburg

Restauranter

Et måltid på en billig restaurant: 63,24 kr.
Måltid for 2 på en amindelig restaurant: 372,00 kr.
Øl (½ liter fad): 26,41 kr.
Cappuccino: 19,34 kr.
Vand på flaske (33cl): 15,25 kr.

Transport

Enkelt billet med offentlig transport: 14,51 kr.
Taxi – Starttakst: 23,06 kr.
Taxi – kilometertakst: 14,88 kr.