Flybilletter til Bali

Fly og rejser til Bali (DPS) ✔

Find flybilletter og rejser til Bali, Denpasar

 
Det tager ca. 20-30 timer at flyve til Bali fra København. Det er meget begrænset med direkte fly fra Danmark til Bali, man skal derfor have en mellemlanding. Her er det meget forskelligt hvilket selskab man flyver med hvor mellemlandingen finder sted. Det mest almindelige er Dubai eller Singapore.

Bali – kort fortalt

Bali er en populær destination blandt danskere, og vi er glade for at have et stort udvalg af billetter dertil. I søgemaskinen kan du finde billetter med alle de store flysselskaber og derfor kan du hurtigt finde de billetter som passer jer bedst. 

Når du har valgt datoerne, så trykker du blot på den lyserøde knap, også bringer søgemaskinen dig direkte over til de forskellige flyselskaber så du kan se priserne der. 

Rejsebamsen.dk er ikke et rejseselskab, men via vores partnere tilbyder vi en prissammenligningstjeneste. Hvis man kan være lidt fleksibel i sin rejseperiode vil vi klart anbefale at man har udrejse af Danmark om tirsdagen da denne dag har lavest efterspørgsel. 

Når du flyver til Bali, vil du i 99% af tilfælde have bagage og alt forplejning ombord inklusiv i din billetpris. 

Afbudsrejser til Denpasar Bali

Hos Rejsebamsen.dk er det også muligt at finde afbudsrejser her skal du blot holde øje med rejse tilbud, hvor vi fra tid til anden finder gode deals hertil. 

Rejser til Denpasar Bali

Bali er en af Rejsebamsen.dk’s favorit destinationer, og det har været besøgt ofte igennem årene, også af mange måneder af gangen. Så har du ikke besøgt Bali endnu, så er det klart et besøg værd. 

Gennemsnitlige priser i Bali

Restauranter

Et måltid på en billig restaurant: 50 kr.
Måltid for 2 på en amindelig restaurant: 300 kr.
Øl (½ liter fad): 50 kr.
Cappuccino: 10 kr.
Vand på flaske (33cl): 5 kr.

Transport

Enkelt billet med offentlig transport: bruges ikke
Taxi – Starttakst: 2 kr
Taxi – kilometertakst: 5 kr