Flybilletter til Paris

Fly og rejser til Paris (PAR) ✔

Find flybilletter og rejser

til Paris

 
Det tager ca. 1,5 time at flyve til Paris fra København. Byen er derfor det oplagte rejsemål for en weekend eller en kortere ferie.
 
Man kan ofte være heldig at finde billige flybilletter til Paris. Byen er klart et besøg værd og her du vil få en rigtig storbyferie.

Paris – kort fortalt

Frankrigs hovedstad Paris har tæt på 12 millioner indbyggere inklusiv forstæderne, hvilket gør Paris til en af verdens største storbyer. Byen byder på mange spændende museer og seværdigheder samt en unik atmosfære i de parisiske gader. Den smukke by inviterer også til hyggelige cafébesøg og shopping. 

Find billige flybilletter til Paris – så nemt er det

Priserne på flybilletter til Paris varierer alt afhængigt af, hvilken en af byens fire store lufthavne du vælger at rejse til. Hvis du blot skriver Paris i søgeboksen vil der automatisk komme et overblik over alle lufthavne så du kan se hvilken der er billigst. Alt efter hvor du skal hen, er det jo smag og behag hvilken lufthavn man vælger. Når du har fundet den rejse du gerne vil se mere om trykker du blot på “se tilbud” for at komme over og bestille sin rejse.

Seværdigheder i Paris

Paris er en af mine favorit byer den har en helt særlig atmosfære – hvor du virkelig kan mærke den romantiske stemning. Byen bobler af romantik, historie og charme. Byen er helt klart en af de mest førende byer, når det kommer til kunst, mode og kultur. Går din rejse til Paris, så er Eiffeltårnet selvfølgelig et must. Det 300 meters høj turist attraktion giver dig et fantastisk og smukt kig ud over byen. Du kan også besøge den gamle Triumfbue for enden af den kendte gade Chams-Élysées, (hvis du er tour de france fan) hvor du kan finde mange luksuriøse butikker og fortovscaféer. Derudover kan du ikke undgå at besøge Notre Dame, der giver en stor kontrast til det livlige og dynamiske pariserliv. Den gotiske og ældgamle katedral ligger i hjertet af Paris.

Museer og kunst i Paris

Musée du Louvre er beliggende i Paris og er et af verdens største museum. Det er en fornøjelse at fare vildt i den store labyrint af gallerier, og opleve de mange kunstneriske sjældenheder. Museet har over 35.000 kunstværker samt kulturgenstande.

Hvis du har tid nok så tilbring dagen på det gigantiske museum med den smukke glaspyramide. De mest kendte malerier er Leonardo da Vincis verdensberømte Mona Lisa og Venus fra Milo.

Den gastronomiske oplevelse i Paris

Det franske køkken er kendt i hele verdenen, og den romantiske by invitere dig til en helt særlig gastronomisk oplevelse. Jeg vil klart anbefale at man besøger nogle af sidegaderne så man kommer lidt væk fra “turistfælderne” og går på jagt i det franske køkken. Du må især ikke snyde dig for at spise morgenmad på en af de franske fortovscafeer.

Rejser og afbudsrejser til Paris

Der findes mange billige rejser til Paris, da der er mange afgange til denne fantastiske by. Tjek siden rejse tilbud, for at se om der er nogen tilbud i øjeblikket. 

Hotel i Paris

Når du har fundet jeres fly til Paris, skal I selvfølgelig også have fundet en overnatning. 

Se overnatninger i Paris her

 

Gennemsnitlige priser i Paris

Restauranter

Et måltid på en billig restaurant: 89,28 kr.
Måltid for 2 på en almindelig restaurant: 372,00 kr.
Øl (0,5 liter fad): 44,64 kr.
Cappuccino: 22,32 kr.
Vand på flaske (33cl): 14,88 kr.

Transport

  • Enkelt billet med offentlig transport: 13,39 kr.
  • Taxi – Starttakst: 18,60 kr.
  • Taxi – kilometertakst: 8,56 kr.
  • Benzin (liter): 11,90 kr.