Er du til hvide sandstrande, fantastiske dykkermuligheder, caribisk afslappethed eller historiske oplevelser er Mexico måske noget for dig. Cancun er et turist mekka der byder på mayaruiner, eksotisk dyreliv, hvide sandstrande og et festligt natteliv. Jeg har fundet en rejse fra d. 2 nov 2016 – 12 nov 2016 som er i starten af højsæsonen.

   space  

Ophold


Sina Suites Cancun er vurderet til “best value for money” af Trivago´s brugere og netop nu er der 56% rabat på opholdet. Prisen er 289 kr. pr. nat for 2 personer. Det ligger 5 min fra stranden, men der er selvfølgelig også egen pool på hotellet:)

Tryk på “se tilbud” når du kommer over på trivago.dk for at se billeder og læse om opholdet 

Husk at trivago.dk altid viser priser for en 2 personers overnatning


 

Fly


momondo.dk har jeg fundet flybiletter med Iberia til 5252,- t/r. November er starten af højsæsonen i Mexico og priserne varierer desværre ikke så meget. Man kan dog spare mange penge ved at arrangere turen selv i stedet for at købe en pakkerejse.

camera

Cancun i Mexico er et paradis for turister, da halvøen byder på alt fra kulturelle oplevelser, verdensklasse dykning og snorkling til fantastisk mad og et tropisk dyreliv. Jeg forslår helt sikkert at man også tager en dagstur til Tulum, som ligger ca. 1,5 time syd fra Cancun. Her har du Mayaruinerne inde i junglen og magiske hvide sandtrande ved havet. Tulum er lidt mere “up-and-coming” og er helt sikkert en dagstur værd. Læs mere om Cancun og Tulum her.

Info om rejsen: Fuld Pris pr. person = fra 6.697 Kr.

  • Rejsedatoer:  02-12 november 2016
  • Fra: København 
  • Flyselskab: Iberia Airlines
  • Til: Cancun, Mexico
  • Temperatur i nov: 25 – 30 ⁰C
  • Pas og Visum: Læs mere her.