Koh Tao er et af de steder jeg husker bedst fra mange af mine rejser, det var også her jeg tog mit dykkerbevis, så elsker du flotte strande, massere af dykning, og afslapning på højt plan så er Koh Tao i Thailand et god bud på en god rejse.

   space  

Hotel

Jeg har i dag fundet 2 ophold, et meget billigt, også et lidt mere luksuriøst ophold.
Nu har du muligheden for at bo på det bedst bedømte 4* ophold på hele Koh Tao, Monkey Flowers er en lækker ferielejlighed med direkte udsigt til vandet. Klik på “se tilbud” på trivago.dk for at se alle de flotte billeder fra opholdet…. Man kan kun drømme om at ligge i poolen og kigge ud på vandet.

Opholdet er fra 22 sep -06 okt 2016

Husk at trivago.dk altid viser priser for en 2 personers overnatning


 

Flymomondo.dk har jeg fundet flybiletter med Turkish airlines fra København til Bangkok, Nogle foretrækker at tage bussen fra Bangkok til Koh Tao, for at spare penge, men jeg har fundet fly direkte til Koh Samui hvor man så kan tage taxaen hen til båden. camera

Info om rejsen: Fuld Pris pr. person = fra 5273 Kr.

  • Rejsedatoer: 22 sep -06 okt 2016
  • Fra: København 
  • Flyselskab: turkish airlines, 
    Bangkok Airways
  • Til: Koh Tao, Bangkok