globe
Besøg New Delhi, Agra og Taj Mahal. Oplev Indiens magiske farver, vidunderlige kultur og deres enestående arkitektur. Indien er stort, så hvis kun i skal være her 14 dages tid er i nød til at begrænse jer. Denne tur er sammensat af billige billetter samt et bud på at se Taj Mahal som er på unesco world heritage listen.


hotel

Hotel
trivago.dk har jeg fundet dette 2* hotel R S International til KUN 80 kr. for to personer. Det ligger LIGE i centrum og med rig mulighed for at opleve byen til fods Datoer: 08 nov – 22 nov – 2016. Husk at trykke “se tilbud” når du kommer over på trivago.dk for at se billeder fra opholdet og læse mere.

8f11a9_485d6f1a4b964223961526ffb8fa1f7c-mv2Husk at trykke “Se tilbud”  på trivago.dk for at se flere billeder og læse om hotellet. Trivago.dk viser altid priser for en 2 personers overnatning


plane

Fly
momondo.dk har jeg fundet fly t/r med Turkish Airlines kun med 1 stop til kun 2.619 kr. Det er klart de billigste billetter i den periode.Fra lufthavnen til Hotellet:
Hotellet ligger placeret midt i centrum og jeg anbefaler at man tager en taxa her hen. Priserne kan varierer, men I skal ca regne med 150 kr. da priserne er lidt højere for turister.

 Fra New Delhi til Taj Mahal
Det tager ca. 4 timer i bil/bys at blive kørt til Taj Mahal fra New Delhi. Mange sites siger at den hurtigste måde at komme dertil er med tog, som kører direkte så man slipper for trafikken. Pris er ca. 100 Dollar pr. person for en hel dags tur, men der er tit grupperabat. Husk dog at gør jeres forarbejde og sammenlign priser i New Delhi. Se mere her.

 Info om rejsen: Fuld Pris pr. person  = 3.139 Kr. 

  • Fra: København

  • Rejsedatoer:  08.11.16 – 22.11.16

  • Flyselskab: Turkish Airlines

  • Til: New Delhi & Taj Mahal

  • Hotel: 2* Hotel – R S International