Maldiverne har ikke behov for nærmere introduktion end billederne foroven 🙂 Dette sted er helt klart det tætteste man kommer på paradis på jord. Maldiverne byder på helt kridhvide strande, utal af tropefisk og flotte koraløer omgivet i det krystalklare vand.

Her står tiden helt stille og man kan underholde sig selv med blot at koble helt af, dykning, snorkle eller blandt andet windsurfe.


hotel

Hotel

På trivago.dk har jeg fundet et 3* hotel – Narnia Maldives hvor du spare 39.780kr.  på opholdet (90 %) – Hvilket er jo en SPOTPRIS. Ophold pr. person er kun 1082,5kr. pr. person –

8f11a9_485d6f1a4b964223961526ffb8fa1f7c-mv2Husk at trykke “Se tilbud”  på trivago.dk for at se flere billeder og læse om hotellet. 


Trivago.dk viser altid priser for en 2 personers overnatning


plane

Fly

På momondo.dk har jeg fundet fly t/r med ETIHAD airlines til 3388 kr. pr. person

 

Gode tips: 
Hotellet jeg har fortalt om, og dette gælder faktisk størstedelen af hoteller på Maldiverne, ligger disse påikke-resort-øer, som er helt kanon, hvis du gerne vil opleve Maldiverne på et lavere budget. De fleste ved ikke at Maldiverne er et islamisk land, hvilket betyder der er bestemte regler på nogle af stederne (ingen alkohol, bikini kun på afgrænsede eller private strande, osv.) Det er blot noget, man skal være klar over, inden man tager af sted, så man ikke ankommer med forkerte forventninger. Du kan læse mere om det i artiklen fra Huffington Post her

Transport til/fra hotellet
Der sejler speedbåde fra lufthavnen til Gulhi og Maafushi. Turen koster ca. 30 dollars pr. person og du kan booke den her.
Du kan dog også tage færgen som er langt billigere, billetterne koster 1 dollar, her er dog kun et par afgange om dagen.
Alle hoteller som ligger på deres egen ø, tilbyder deres egen transport, som du kan booke igennem dem.

Pas og Visum
– Visumfri indtil 30 dage – Så ingen problem her
– Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed
– Har du flere spørgsmål kan du læse inde på udenrigsministeriets hjemmeside

  • Fra: København

  • Rejsedatoer:  05.11.2016 – 12.11.2016

  • Flyselskab: ETIHAD

  • Til: Maldiverne

  • Hotel: 3* Narnia Maldives