globe
Ha Long Bay er en helt fantastisk bugt bestående af “lime stones” der står lodret op fra vandet som små øer. Dette er et helt fantastisk syn som skal opleves. For at komme til Ha long Bay er i nød til at tage en 1 dags – eller en 3 dags båd tur med overnatning. Under turen er der rig mulighed for at sejle i kajak, se dybe grotter, svømme eller gå på opdagelse på de små øer.


hotel

Hotel

På trivago.dk har jeg fundet dette hotel til KUN 109 kr. pr. nat for to personer. Det er 1,5 km for centrum, som bestemt ikke gør noget da Hanoi er en meget travl by. Datoer: 07 Sep – 21 Sep – 2016.
Igen, jeg anbefaler kraftigt at man booker en bådtur til Ha Long Bay. Se mere nederst på siden.

8f11a9_485d6f1a4b964223961526ffb8fa1f7c-mv2Husk at trykke “Se tilbud”  på trivago.dk for at se flere billeder og læse om hotellet. 


Trivago.dk viser altid priser for en 2 personers overnatning


plane

Fly

På momondo.dk har jeg fundet fly t/r med Turkish Airlines til 3.332. Husk at tænke over hvordan i vil komme frem til El Nido. I kan se en guide længere nede på siden.  – Datoer: 04 Jan – 19 Jan – 2017.

Fra lufthavnen til Hotellet:
Vietnam er en af de billigste lande i verdenen og de lokale står i kø for at tage dig til dit hotel. Du kan nemt og billigt tage en taxe eller en tuk-tuk til Hotellet. Husk igen du er i Asien og det er almindeligt at prutte om prisen.

Båd tur til Ha Long Bay:
Det er et “must” at tage en 3 dages bådtur til Ha Long Bay som er en ad de smukkeste steder i verdenen. Priserne varierer meget og der er et hav af forskellige rejsebureauer på gaden der gerne vil sælge dig turen. Snak med dit hotel og så sammenlign priser på gaden. Her kan du læse mere om båd turen.

 Info om rejsen: Fuld Pris pr. person (KUN FLY)  = 3.557 Kr.

  • Fra: København

  • Rejsedatoer:  07.09.2016 – 21.09.2016

  • Flyselskab: Turkish Airlines

  • Til: Hanoi og Ha Long Bay

  • Hotel: 2* Time Boutique