Desværre har jeg ikke haft muligheden for at tage på ferie, men NU skal det være.

Har tidligere skrevet omkring Vacance select, det er overraskende hvor stort udvalg de har, og de er virkelig gode til børnedestinationer.

De køre en masse laste minute rejser på deres side ex. fra destinationerne, Italien, Frankrig, Kroatien og Tyskland – Så der burde være noget for enhver smag.

Jeg har fundet 4 forskellige rejsetilbud – Der er MANGE flere under hver destination, også nogle endnu billigere 😉

 

FRANKRIG: – Tryk her for at se alle tilbud til Frankrig
Denne skønne feriepark har ALT hvad man kunne ønske. Massere af aktiviteter for alle i familien, og en behageligt klima.

SE TILBUD HER

KROATIEN: – Tryk her for at se alle tilbud til Kroatien
Camping i luksus – Og nej bare rolig, det er ikke et 2 mands telt på en mark 😉 Hyggelige store telte, massere af aktiviteter, kæmpe badeland, tæt på strand og jeg kunne blive ved. Pssssst – Har du set prisen?


SE TILBUD HER

 

ITALIEN: – Tryk her for at se alle tilbud til Italien
Hold ferie på den toscanske ø Elba – Her er der lavet underholdningsprogrammer til børnene, børnevejlige pools, legepladser og en fantastisk udsigt ud over havet.

SE TILBUD HER

 

TYSKLAND: – Tryk her for at se alle tilbud til Tyskland
Hyggelige omgivelser i skov, gode legepladser, børneunderholdning og badeland, også ligger det ikke lang fra DK – en gemt perle.

SE TILBUD HER

Vacanceselect har et stort udvalg af de bedste kvalitetscampingpladser for hele familien i de mest populære ferielande i Europa. På alle disse campingpladser kan du vælge mellem forskellige ferieboliger. Det kan f.eks. være en fuldstændig udstyret villa – eller safaritelt, et komfortabel mobilhome eller en luksuriøs bungalow. Alle Vacanceselect campingpladser er specielt udvalgt på grund af deres beliggenhed og faciliteternes kvalitet. På Vacanceselects familiecampingpladser finder du altid vandparker og swimmingpools, sportsmuligheder, restauranter og…underholdning for alle aldersgrupper!