Hvid sandstrand, turkisblåt vand og 26 grader: Tag med til Tysklands tropiske paradis Tropical Islands og tilbring 2 eller 3 afslappende dage på det 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk med dagsbillet til tropeparadis

Kom med på en skøn ferie nær Berlin på det lækre 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk med morgenmad og adgang til sauna. Som en gave til hele familien får I dagsbillet til det tropiske paradis Tropical Islands, som ligger blot 14 km fra hotellet. Her kan børnene boltre sig i det store legeområde og endnu større tropiske vandland med regnskov og rutsjebaner, mens forældrene slapper af i wellnessområdet eller lagunen. Vi ses i troperne!

SE FILM FRA TROPICAL ISLAND HER

 kr 559,- SPAR –  32 %

Læs mere og bestil rejsen her

Inklusive
  • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 0-13 og 1 baby 0-3 år) på Spreewald Parkhotel Van der Valk****
  • Daglig morgenmad
  • Gratis parkering ved hotellet
  • Fri afbenyttelse af hotellets sauna
  • 1x dagsbillet til Tropical Islands tropelandskab med adgang til Tropino Børneklub