Tilbring 5, 7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel Ilusion Calma med all-inclusive, fly fra København, Billund eller Aalborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

GÅ DIREKTE TIL TILBUD –  BESTIL HER

Glæder I jer allerede til sommerens sol og varme? Så book sommerferien til Mallorca allerede nu! I tilbringer 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i den lille badeby Ca’n Pastilla nær hovedbyen Palma, og her er der sørget for det hele – all-inclusive, en stor swimmingpool, masser af underholdning for store og små og kun 150 meter til stranden. Brug dagene på at slænge jer ved poolen, gå en tur på strandpromenaden, udforske Palmas hyggelige gader eller opleve den skønne natur, Mallorca er så kendt for. Så er der noget at se frem til!

Hotel Ilusion Calma


I den lille badeby Ca’n Pastilla ligger Hotel Calma, der byder på ren afslapning under jeres ophold på Mallorca. Her er sørget for det hele – et stort poolområde, hvor der om dagen er underholdning og spil for både store og små, et flot wellnessområde med sauna, boblebad og dampbad (mod gebyr) samt et fitnessrum, og om aftenen er der live-musik, shows og diskotek. I nyder jeres måltider i hotellets restaurant, og her er også en udendørs snackbar samt en indendørs loungebar. På hotellet kan I leje cykler, så I kan komme rundt og opleve den flotte natur eller de andre nærliggende kystbyer.


camera

 • All-inclusive
  • Morgenbuffet fra kl. 08.00 til 10.00
  • Frokostbuffet fra kl. 13.00 til 15.00
  • Aftenbuffet fra kl. 19.00 til 21.30
  • Snacks fra snackbaren fra kl. 11.00 til 17.00
  • Lokale drikkevarer ad libitum (vand, juice, sodavand, te, kaffe, øl, vin, spiritus) fra kl. 10.00 til midnat

  LÆS MERE OG BESTIL HER