Maldiverne har ikke behov for nærmere introduktion end billederne foroven 🙂 Dette sted er helt klart det tætteste man kommer på paradis på jord. Maldiverne byder på helt kridhvide strande, utal af tropefisk og flotte koraløer omgivet i det krystalklare vand.

Her står tiden helt stille og man kan underholde sig selv med blot at koble helt af, dykning, snorkle eller blandt andet windsurfe.space

 

 


hotel

Hotel

Leder du efter et eksotisk hotel bogstaveligt talt midt ude i Det Indiske Ocean? Med dette bungalowhotel kan du vågne op til solopgangen over havet.

Du kan også spise middag i hotellets restaurant under vandet, hvor eksotiske fisk svømmer forbi, imens du er i gang med at vælge mellem alle de lækre retter.


Husk at trykke “Se tilbud”  på trivago.dk for at se flere billeder og læse om hotellet. 


8f11a9_485d6f1a4b964223961526ffb8fa1f7c-mv2

Trivago.dk viser altid priser for en 2 personers overnatning


 

 

Gode tips: 
De fleste ved ikke at Maldiverne er et islamisk land, hvilket betyder der er bestemte regler på nogle af stederne (ingen alkohol, bikini kun på afgrænsede eller private strande, osv.) Det er blot noget, man skal være klar over, inden man tager af sted, så man ikke ankommer med forkerte forventninger. Du kan læse mere om det i artiklen fra Huffington Post her

Transport til/fra hotellet
Der sejler speedbåde fra lufthavnen til Gulhi og Maafushi. Turen koster ca. 30 dollars pr. person og du kan booke den her.
Du kan dog også tage færgen som er langt billigere, billetterne koster 1 dollar, her er dog kun et par afgange om dagen.
Alle hoteller som ligger på deres egen ø, tilbyder deres egen transport, som du kan booke igennem dem.

Pas og Visum
– Visumfri indtil 30 dage – Så ingen problem her
– Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed
– Har du flere spørgsmål kan du læse inde på udenrigsministeriets hjemmeside