Bali er en af mine yndlingssteder når jeg skal koble helt af, her finder du nogle af de mest spektakulære og gæstfri øer i Det Indiske Ocean. Når du rejser til Bali, vil du blive forbløffet over den storslået natur og de smukke lækre strande – man kunne kalde det et sandt surfer paradise.

 

Hotel


trivago.dk har jeg fundet et 2* lejlighedshotel “Vista Taurito” hvor du har direkte udsigt til vandet, med flere pools. Det er jo nærmest kun til at drømme om.

Tryk “Se tilbud”trivago.dk for at se flere billeder og læse om hotellet – Husk at trivago.dk altid viser priser for en 2 personers overnatning


 

Fly

momondo.dk har jeg fundet billetter fra København til Kuala Lumpur (KUL), Malaysia, og derfra til Denpasar Bali, Ngurah Rai (DPS), Indonesien. Billetterne koster 3.967kr. total. Man skal sidde og kigge lidt på forskellige afgange for ture hertil kan hurtigt koste på den anden side af 6.000,- 


 

camera

Transport til/fra hotellet
Taxaer på Bali er meget billige. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 35 minutter og koster omkring 50.000 indonesiske rupees (ca. 25 kr.) – Så det kan ikke betale sig at finde en bus.

Pas og visum
Turistvisum kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

HUSK rejseforsikring

skaermbillede-2016-09-13-kl-21-08-28

Info om rejsen: Fuld Pris pr. person = 4738Kr.

  • Rejsedatoer: 4 okt 11 okt 2016
  • Fra: København
  • Flyselskab: Tyrkish, Indonesia AirAsia
  • Til: Bali, Indonesien
  • Ophold: Vista Taurito