Har du hvad der skal til for at bestige verdens højeste bjerg? Nu har du chancen da der er billige billetter til Kathmandu i Nepal i oktober. Kathmandu er et helt magisk hektisk sted hvor du både skal vende dig til strømafbrydelser og haltende internet. Til gengæld bliver du forgyldt med en fantastisk mentalitet, religion og kultur. Nepal og Kathmandu SKAL opleves.

   space  

Ophold


trivago.dk har jeg fundet det billigste hotelværelse til 40 kr. pr nat for 2 personer. Hvis man ikke skal trekke anbefaler jeg kraftigt man opgraderer til et bedre værelse for at få lidt mere luksus. Se “find flere hoteller”. Man kommer rigtig langt for pengene og for et væsentligt bedre værelse for f.eks. 100 kr. pr. nat.

Tryk på “se tilbud” når du kommer over på trivago.dk for at se alle billederne.

Husk at trivago.dk altid viser priser for en 2 personers overnatning


 

Fly


momondo.dk har jeg funder disse billige billetter t/r til kun 3.562 kr. Hun at planlægge i god tid hvis du skal trekke og koordiner med hotellet.

Trekking i Nepal

Der er manage forskellige turer du kan trekke omkring Kathmandu. Priserne varierer meget og der vil være en masse gadesælgere der alle sammen gerne vil tage dig på en guided tur. Lav din research hjemmefra og dobbelttjek altid prisen. Et Mount Everest Trek med guide, alle måltider betalt og overnatninger ligger på ca. 10.000 kr. Det kan dog gøres meget billigere, men i sådan et hektisk land kan det være en fordel at have guide med rundt. Du kan læse mere her.

camera

Info om rejsen: Fuld Pris pr. person = fra 3.842 Kr.

  • Rejsedatoer:  11 – 25 okt. 2016
  • Fra: Billund& København til Grækenland 
  • Flyselskab: Etihad Airways
  • Husk at et Mount Everest Trek tager mellem 12 – 18 dage, så husk planlægningen. Prisen inkl. kun fly + hotel i 14 dage.